Ce e o Biluta cu Petreceri ?

O Biluta cu Petreceri este o fata vesela si careia ii sunt dragi copiii, asa ca a adunat acestea si alte calitati sub numele de clown-itza sub care o striga copiii : BILUTA! Si desaga ei cu buline creste cu tot mai multe amintiri frumoase incat a devenit o… Biluta plina cu Petreceri. Aceste pagini sunt cateva parti din numeroasele momente vesele petrecute la petreceri din Bucuresti si Brasov, cu mici, mari si mijlocii! Cu parinti. bunici, prieteni, rude si in care Jocurile, Distractia, Baloanele modelate, Face-painting-ul au fost la inaltime, pe ritmuri de cantece vesele!

In 8 ani de activitate in domeniul petrecrilor pentru copii, au fost zeci de parinti multumiti ce apeleaza cu incredere ani la rand, sute de copii bucurosi si care isi amintesc cu placere de o petrecere cu Bilutaaaa! Sau, desigur, cu personajul invitat la aniversarea lor: Alba-ca-Zapada, Minnie, printesa Sofia, Cowboy-ita, Pirat-erita, Tinkerbell sau chiar Mira Clay din Bakugan.

Si pentru ca basmele nu pot deveni realitate fara trei zane bune, zane ursitoare, ne-am gandit sa le aducem in inima petrecerilor de botez sau taiere de mot spre incantarea parintilor si a invitatilor, cu vorbe bune si blande, pe muzica live de vioara.

Va invit sa aruncati o privire la cateva momente surprinse, ce se vor schimba periodic pentru voiciune si culoare, cum ii sade bine unui astfel de site. 😉

Cu drag, Biluta (Bianca Dubar – 0740884168)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>