Bulina cu idei de petreceri

In Bulina Ideilor vreau sa aduc cateva inspiratii pentru o petrecere a vreunui copil mai pretentios si cu parinti care au incercat destul de multe de-a lungul aniversarilor trecute; pentru cei care sunt obisnuiti cu modul de amenajare al unui spatiu de joacă pentru copii, vor sa incerce ceva mai deosebit, dar si pentru cei care nu vor sa investească foarte multi bani, ci sa faca ceva simplu si de efect pentru acea zi speciala, cautati curiosi in Bulina Ideilor si sper sa gasiti inspiratia de care aveati nevoie pentru a crea o zi speciala copilasilor!


Tematica si modul decurgerii unei petreceri pentru copii nu trebuie sa fie complicate sau mult timp gandite, astfel incat sa devina stresant. Chiar daca cerintele copiilor au evoluat, iar desenele animate sunt principala sursa de inspiratie pentru dorintele lor, o atmosfera de petrecere poate fi foarte reusita daca sunt cateva ingrediente atent alese si ele sa faca aniversarea memorabila. Pe langa spatiile de joaca spre care opteaza parintii din lipsa spatiului, in cazul in care dispuneti de mai mult spatiu acasa, sugestia ar fi sa organizati petrecerea copilasului dumneavoastra in aer liber. In acest fel se vor bucura de soare, aer curat, se vor putea juca in voie fără teama dumneavostra ca s-ar distruge ceva din interiorul casei si ii veti putea supraveghea îndeaproape. Va sugerez sa invitati si un animator (clown, printesa, pirat, orice personaj de poveste…) pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de o pauza alaturi de ceilalti parinti, in timp ce copiii se distreaza de minune.

Am revenit cu incurajari si vesti proaspete! La o petrecere de copii, fie ca este in Brasov, in Bucuresti sau oriunde in tarisoara noastra, putem sa ne dorim si sa nu fie neaparat un personaj de poveste invitat. Poate va doriti ceva frumos, cu gust, colorat si vesel, ceva care sa fie mai apropiat de simtirile zilnice pe care ar trebui sa le avem si sa ne simtim bine. Caci, ar fi cel mai indicat sa reusim sa coloram fiecare zi cu zambete, cu imbratisari si caldura! De aceea, sa lasam Primavara sa ne umple cu florile ei si sa facem o petrecere plina de floricele colorate, de verde si cu o masa plina cu fructe proaspete!

Variantele care ar reiesi ar fi cate culori sunt si inca ceva pe deasupra! O fata de masa alba, farfuriute si servetele colorate, o fructiera, pahare cu cate o felie de fruct pe margine ori cu cate doua-trei paie colorate (de ce sa ne limitam la unul si sa nu folosim culorile vii ale banalelor paie de baut- care de altfel, le plac foarte mult copiilor-?)  P.S.: Puteti organiza si o intrecere “Cine poate sorbi prin cel mai lung pai?” introducand un pai in celalat (secretul este sa indoiti pe jumatate paiul la un capt astfel incat sa intre si mai lejer si mai repede in interiorul altui pai, unde va redeveni “rotunjor”.
Aveti aici o sugestie a unui site cu decoratii pentru mese festive (din pacate nu este romanesc si nu se gasesc toate la noi, dar mamicile sunt foooarte inventive cand vine vorba sa le iasa ce isi propun, asa ca nu imi fac probleme ca se vor gasi chiar solutii mai bune). Inspiratie sa fie!!    :)

http://www.orientaltrading.com/occasions-and-events/birthday-party-supplies-a1-550507.fltr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>