Face painting

In aceasta Biluta Colorata se amesteca…
O dorinta de copil, culori speciale pentru fata, se manuieste cu iscusinta bagheta siii….Magia-i gata!
HoCus PoCus!

Informatii si rezervari petreceri copii sau evenimente cu face-painting la nr. de telefon:   0740884168 Biluta cu petreceri/Bianca Dubar

Momentul mult asteptat al nazdravanilor este cand se face face painting de catre Biluta cu petreceri, unde o baghetă magica ii va transforma pe data in Printese ori Printi, Zane sau Pirati, Pisicute ori Tigri, sau….cine stie…poate Vampirrri!
Zeci de modele frumoase de face painting :(Minnie, SpiderMan, Zana Apelor, Zana Curcubeu, Tinkerbell, Batman si multe alte modele), simple ori mai elaborate, pe manute ori pe fata, ii vor pune pe copilasi in lumina… Fotografilor!
Cu focusarea pe distractie, cu bucurie, aduc la viata personajul preferat, animal, ori o imagine cu un design deosebit, in cateva minute. Lucrand impreuna cu imaginatia si personalitatea fiecaruia (copil ori adult), creez modele amuzante, colorate sau interesante, pe fata sau pe maini.
Chiar daca ne distram deja cu joculete si dansuri, vom face petrecerea si mai distractiva cu ajutorul picturilor. Putem juca si o prinselea pe animale :).
De-a lungul celor 7 ani de experienta in domeniul petrecerilor pentru copii, in Brasov si Bucuresti, am participat la Turnirul Cetatilor din Brasov, am pictat pe faleza din Constanta, la Baile Felix (Oradea), la Festivalul Floare de Colt din Zarnesti, in Rasnov la Zilele Orașului Rasnov si la diverse evenimente de team-building, petreceri de firma ori diverse deschideri de spatii de joaca ori magazine. Folosesc doar produse speciale pentru pictura pe fata, non-toxice, pe baza de apa, de la firmele Grimas si Snazaroo, cu certificat de garantie al calitatii.

Va invit pe toti in Lumea Culorilor cu zambetul pe buze si in ochi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>