Eu sunt Biluta cu petreceri frumoase

Buna dimineataaa!

Biluta cu petreceri va ofera servicii de inchiriere animatori pentru petreceri de copii, la domiciliu, in gradinite, locuri de joaca, restaurante sau sedii de firma din Brasov (pentru Bucuresti va rog intrebati pentru disponibilitate). Distractia este asigurata cu voiosie, face-painting (picturi pe fata profesionale), baloane modelate, jocuri specifice varstei si alte surprize! Informatii si programari la telefon: 0740884168 – Biluta / Bianca Dubar.

Ma bucur ca ai venit in vizita la mine! Putem crea un soare al Bucuriei in suflete, prin ochii veseli ai copilasului tau si ai prietenilor sai, dar si prin cei ai copiilor maturi : parinti, bunici, nasi si invitati…


Cu o experienta de 8 ani in relationarea cu copiii, colaborari cu firmele “Johnny Ballony”, “Happy Moments”, Organizatia A.O.N.G.T.R., si prin participarea la zeci de evenimente din Bucuresti, Brasov si Constanta, care s-au finalizat in cel mai frumos mod, am primit un feedback foarte bun de la colaboratori, parinti si copii. Puteti chema un animator pentru copilasul/copiii dumneavoastra cu ocazia aniversarii zilei onomastice, a serbarii Craciunului, de 1 Iunie, botezuri, nunti ori petreceri de firma la care doriti ca micutii sa fie distrati si supravegheati totodata.
Petrecerile pentru copii sunt mai vesele, mai vii si au mai mult farmec daca sunt invitate personajele de poveste favorite ale copilasului dumneavoastra.

O petrecere pentru copii nu include doar invitarea prietenilor, organizarea mesei cu toata grija si aducerea unui tort deosebit. Cel mai important lucru este cum se simt copiii la petrecere, ce isi vor aduce aminte si cat de fericit/a este sarbatoritul/a de ziua lui/ei. Pentru ca acest vis al micutilor sa devina realitate, animatorii veseli, colorati si cu dorinta de joaca, sunt cei care intretin atmosfera petrecerii si fac intr-un timp scurt, multe surprize tuturor invitatilor: parintilor un ragaz de a se deconecta alaturi de ceilalti parinti, iar copilasilor le sunt rezervate joculetele antrenante, balonasele de sapun, dansurile haioase, activitati creative (pictura, desen, experimente haioase etc.), premii micute pentru participarea la jocurile competitive, balonase modelate ( numai daca sunt cuminti si papa tot :) ) siiii…..nu in ultimul rand, pictura pe fata efectuata cu ajutorul culorilor profesionale de la Grimas si Snazaroo.
Clientii revin dupa o petrecere cu amintiri frumoase, datorita serviciilor de calitate si faptului ca micutii lor simt in Biluta o prietena dornica de joaca si care le oferă atentie, este inventiva si vesela.
Petrecerile alterneaza jocuri de cunoastere, active si antrenante, de viteza, pe echipe ori individuale, dar este nevoie si de parti in care copiii sa fie mai linistiti, sa invete o poezie hazlie, sa deseneze, sa picteze, sa participe activ la un experiment haios si interesant, ori sa invete un dans scurt. In functie de numarul de copii si de numarul de ore stabilit in prealabil, se introduc aceste activitati in programul petrecerii, insa, de fiecare data animatorul trebuie sa se muleze pe caracterele, stilurile, dorintele copiilor, deoarece doreste sa ii bucure pe toti [sau in orice caz, pe cei mai multi :) Sarbatoritul/a va fi, bineințeles, in centrul atentiei, insa toti copiii vor primi premii pe parcursul jocurilor pentru a crea o egalitate intre ei si a nu-i face sa concureze unul impotriva celuilalt, ci sa se ajute in echipa, ori sa isi dezvolte simtul competitiv prin joc.
Pentru ca fiecare copil isi doreste o petrecere cat mai frumoasa, mai vie, mai colorata si cu cat mai multe surprize, propun sa le facem Bucuria!

Daca esti si tu pe urmele distractiei, urmeaz-o pe Bilutaaa!

 

2 thoughts on “Eu sunt Biluta cu petreceri frumoase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>